PCB Solutions by proCreate Kft.

Nagyrészt az elektronikai ipar tapasztalt szakembereiből álló proCreate Kft. csapata magas színvonalú partneri támogatást biztosít a nyomtatott áramkörök prototípusának megtervezésétől egészen a beültetett kártyák szériagyártásáig. Cégünk több minősített hazai, európai és távol-keleti gyártó-, illetve beültető partnerrel kooperálva szolgálja ki világszerte neves ügyfelei igényeit.

A műszaki tanácsadást, a tervezésben- vagy digitalizálásban való segítségnyújtást és az adatok gyártási előkészítését cégünk szakemberei végzik, akik a gyártás folyamatát is figyelemmel kísérik. A széleskörű nemzetközi beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően kiváló minőségű termékeket és magas színvonalú szolgáltatást kínálunk kedvező árakon.

Partnereink rendelkezésére áll házon belüli minőségellenőrzési osztályunk, ahol szakembereink igény esetén – a gyártást követően külön – elektromos és vizuális teszteléssel ellenőrzik a termékek megfelelőségét.

Cégünk filozófiája a professzionalitás, így kiemelt figyelmet fordítunk a vállalt határidők pontos teljesítésére, a szolgáltatásaink magas színvonalára és a termékek minőségére. Partnereink számára stabil és megbízható beszállítói kapcsolatot biztosítunk.